Vers Zeewier

    TIEN SOORTEN VERS BIOLOGISCH ZEEWIER  

Al ons vers zeewier is ingelegd in zeezout voor conservering en behoud van versheid. Hierdoor zijn de zeewieren 4 maanden houdbaar in de koeling. Het zeewier voor gebruik ontzouten in ruim water, even proeven of het niet te zout is anders wat langer spoelen

Zeesla bio Vers als puree, bijv. met olijfolie, of koken in soepen, met rijst, groente of vis.

Jonge Zeesla bio Vers als puree, bijv. met olijfolie, of koken in soepen, met    rijst, groente vis, salades of risotto.

Jonge Zeespaghetti bio Rauw of gemarineerd in salades. Kort roerbakken met knoflook, uitje, room en champignons.

Jonge Wakamé bio Nerf uitsnijden, apart koken en bouillon gebruiken Erg lekker in soep, meekoken met rijst en in salade of boters

Kombu Breton bio Basis bouillon voor soepen en sauzen; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten.

Kombu Royal bio Basis bouillon voor soepen en sauzen en dashi; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten.

Zeevermicelli bio (niet leverbaar) Voor gebruik ontzouten in ruim water. In soepen en sauzen.

Dulse bio Vers als puree, bijv. met olijfolie. Als vulling in pannenkoekjes, in soepen, sauzen en risotto.

Nori bio Frituren als tempura. Rauw of gekookt pureren voor soepen of sauzen.

Pioka bio Meekoken met melk of kookvocht om deze te binden voor een pudding of saus. Na het koken uitzeven. 

Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634