Koken met Zeewier

   Met Atlantica verse Zeewier producten.

 

Tagliatelli met tomaten-nori saus.

 

Gewokte groenten en gemarineerde Kombu heerlijk met noedels.

 

 

Verse Dulse omelet met rucola

 

 

 

Baguette met Tartaar van jonge Zeesla en gebakken maitake oftewel eikhaas.

Zeewier en paddestoelen zijn een hele goede combi.

 

Stokbrood met Zeesla Spread, Half Gedroogde Tomaat en Tuinkers.

 

Coeur de Boeuf met Zeewier Dressing en geblancheerde Champignons. (Champignons heel, 4 min. blancheren met een scheutje azijn in het water)

 

Dulse Tapenade met Augurk en Sjalotjes.

 

 

Canapé met Amandelpasta, Coeur de Boeuf, Zwarte Knoflook en Zeesla Spread. Smeer een boterham dun met amandelpasta en een flinke laag Zeesla Spread. Beleg met dunne plakken Coeur de Boeuf en daarbovenop zwarte knoflook. Smeer een andere boterham in met Zeesla Spread en plaats deze omgekeerd op de  bovenkant.

 


Dulse Spread met geblancheerde Champignons en Half Gedroogde Tomaat.